Η νομική εταιρεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς των συναλλαγών, των ένδικων προσφυγών, της κυβερνητικής πολιτικής, καθώς και άλλες νομικές υπηρεσίες σε πελάτες κάθε μεγέθους –από πολυεθνικές εταιρείες που φιγουράρουν στη λίστα Fortune 100, σε μεσαίου μεγέθους εταιρείες, έως και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις– από ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών κλάδων. Η στόχευση της εταιρείας όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών της στηρίζεται στην προαγωγή της επιτυχίας των πελατών με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Οι δικηγόροι μας και οι άλλοι επαγγελματίες συνεργάτες είναι αφοσιωμένοι στο να γνωρίζουν και να κατανοούν πλήρως το συγκεκριμένο επαγγελματικό αντικείμενο, το επαγγελματικό περιβάλλον και το νομικό ζήτημα κάθε πελάτη μας – σε κάθε παράσταση. Η εταιρεία μας είναι γνωστή για το ότι λειτουργεί ως στρατηγικός συνεργάτης των πελατών της.

Ως η νομική εταιρεία που επιλέγουν πολλές επιχειρήσεις, η «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» συνεχίζει να επεκτείνει το έργο που επιτελεί για πελάτες που προσελκύονται από τους έμπειρους δικηγόρους, τις εξειδικευμένες πρακτικές και τη δέσμευση στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών και την αξία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας. Κύρια στοιχεία στην εξίσωση εξυπηρέτησης και αξίας της εταιρείας μας είναι οι αφοσιωμένες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και επαγγελματικών κλάδων, οι ευέλικτοι διακανονισμοί τιμολόγησης που δημιουργούν προβλέψιμη και υπεύθυνη οικονομική λογοδοσία, η αποτελεσματική διαχείριση κόστους και η προηγμένη τεχνολογία.

Οι δικηγόροι μας και οι άλλοι επαγγελματίες συνεργάτες εξυπηρετούν τους πελάτες μας από τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά, την Καβάλα και τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, καθώς επίσης και στην Κατερίνη, την Καστοριά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά Κρήτης. Οι ισχυρές και στενές πελατειακές σχέσεις με έμφαση στα εξαιρετικά αποτελέσματα αποτελούν τον στόχο της «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» από την ίδρυση της εταιρείας το 1941.