Το Γραφείο

Το Δικηγορικό Γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» ιδρύθηκε το έτος 1941 από τον Κώστα Ε. Κωνσταντινίδη, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη του Γραφείου, και προσφέρει ένα πλήρες εύρος νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελληνική, Αγγλική,Ρωσσική, Βουλγάρικη, Ρουμάνικη, Σέρβικη & Τουρκική γλώσσα, ενεργώντας για λογαριασμό νομικών προσώπων & εταιρειών, καθώς και ιδιωτών. Τις δεκαετίες του 1950, του 1960 & του 1970 το Δικηγορικό Γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» και ο Κ. Κωνσταντινίδης συγκαταλέγονταν στα πιο μεγάλα Δικηγορικά Γραφεία της Ελλάδας, με συνεχείς επιτυχίες και εμφανίσεις στις εφημερίδες της εποχής. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο σημερινός ιδιοκτήτης, Στράτος Κωνσταντινίδης, ανέλαβε τα ηνία του Γραφείου και έτσι σήμερα το Δικηγορικό Γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα εγχώριων και διεθνών πελατών, προσώπων και εταιριών, και προσφέρει μία ευρεία ποικιλία νομικών υπηρεσιών.

Το Δικηγορικό Γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» καλύπτει όλα τα πεδία της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένων του Εταιρικού & Επιχειρηματικού Δικαίου, του Εμπορικού, Διοικητικού και Φορολογικού Δικαίου, των Διεθνών Επενδύσεων, των Κεφαλαιαγορών, των Χρηματοοικονομικών, της Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας & Ιδιοκτησίας, του Εργατικού Δικαίου, του Τραπεζικού Δικαίου, του Ποινικού Δικαίου, του Ναυτικού Δικαίου και Δικαίου Μεταφορών, του Δικαίου Ανταγωνισμού, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Το Δικηγορικό Γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & Συνεργάτες» είναι μια ηγετική νομική εταιρεία εθνικής εμβέλειας δομημένη επάνω στην Ελληνική κληρονομιά και τις αξίες της. Η ακλόνητη εστίασή μας στην εξυπηρέτηση πελατών έχει καθορίσει τις επιδιώξεις μας και προωθεί την ανάπτυξή μας.